Välkommen till BOkedjans fastighetsmäklare i Göteborg och västra Sverige!

Mäklartjänster – Proffsfotografering – Homestyling – Kraftfull marknadsföring – Flyttstädning
Konsulterande flytthjälp – Dolda fel försäkring – Skattejuridik – Familjerätt – Arv- och gåvorätt – Fastighetsrätt

Mycket mer än bara fastighetsmäkleri! Våra mäklare OM Bokedjan

Våra mäklare på Hisingen

DET HÄR ÄR BOKEDJAN

BOkedjan är ett effektivt lokalt fastighetsmäklarföretag i Stor-Göteborg och Västsverige med inriktning på personlig service. Vi bryr oss om våra kunder och vill att kunden också skall känna det.

Vår totalservice som innebär att vi tar hand om hela försäljningsproceduren, borgar för trygghet och säkerhet vid din försäljning. Kontakta våra fastighetsmäklare för en kostnadsfri försäljningsvärdering och presentation av våra övriga tjänster.

MARKNADSFÖRING

Det är alltid vårt mål att nå ut till alla köpare och få din bostad såld till högsta marknadspris. Vårt spekulantregister, annonsering och internet möjliggör detta mål.

KOSTNADSFRI FÖRSÄLJNINGSVÄRDERING

Vi gör alltid en kostnadsfri försäljningsvärdering av din nuvarande bostad, utan bindande avtal. Även om du bara vill veta vad din bostad är värd, som underlag för beräkning av vad du kan betala för en ny bostad.

KUNDANSKAFFNING

Intressenter finns det alltid till varje bostad, men finns rätt köpare?
Våra fastighetsmäklare tar fram rätt köpare till din bostad, hjälper till med finansieringsfrågan och andra praktiska lösningar så att en trygg och säker försäljning kommer till stånd.

HANDLÄGGNING – RUTINER

Alla kontroller hos myndigheter, banker, bostadsrättsföreningar mm som krävs vid varje försäljning sköter din mäklare från början till slut, vilket ingår i vår totalservice för att säkerställa din bostadsaffär.

KÖPEAVTAL – KONTRAKT

Det är av största vikt att köpeavtalet mellan köparen och säljaren blir juridiskt säkerställt och uppfyller jordabalkens krav på utformning. Våra avtal är granskade av landets ledande jurister inom avtals- och fastighetsrätt. Givetvis är våra mäklare väl insatta i avtals- och fastighetsrätt samt övriga rättsområden som krävs för en välutbildad fastighetsmäklare.

FINANSIERING – BANKLÅN

Ett av de mest vägande skälen till att bli kund hos Bokedjan är finansieringsdelen. Vi har ett brett samarbete med alla banker och kan dessutom erbjuda förmånliga lån med lånelöfte inom en rimlig tid.

JURIDISK KONSULTATION

Vår konsulterande jurist handlägger även ärenden såsom: testamente, arv, samlevnadsavtal, skilsmässor, underhåll, vårdnadsärenden, bouppteckning, fastighetsjuridik, samt alla övriga juridiska uppdrag.

Besöksadress

Backebogatan 12
422 43 Hisings Backa
Växel : 031-744 16 90

Öppettider kontor

Måndag-Fredag 9.00 – 17.00
Övriga tider kan du lämna
meddelande och/eller ringa våra
mäklare på respektive mobiltelefon.