Vill du bli en av oss?

Vi söker nya medarbetare och är intresserad av att komma i kontakt med dig som är

Bli en del av vår fastighetsförmedling

Vi söker fastighetsmäklare till flera attraktiva områden i Göteborg och som medarbetare på BOkedjan erbjuder vi dig en intressant och spännande arbetsplats där vi ger dig de bästa förutsättningar för att lyckas och utvecklas som mäklare.

Objekt

Antal förmedlade objekt 1980-2020
0 st

BOkedjan har sålt villor/radhus och bostadsrätter i Göteborg sedan 1980 och vi är ett väl inarbetat företag med en mix av fastighetsmäklare med både mångårig erfarenhet såväl som nyutbildad personal.

Hos oss står kunden alltid i centrum och utmaningen är alltid att balansera trygghet, professionalism och ett bra kundbemötande så att relationen med både säljare och köpare blir långvarig. Att förmedla positiv energi är också viktigt för att behålla en god stämning genom hela affären.

Fastighetsmäklare

Som fastighetsmäklare i Göteborg och Västra Sverige utvecklar vi oss alltid för att ligga i frontlinjen när det gäller mäklartjänsten och vi strävar efter att arbeta med bra lösningar i form av arbetsmetoder och tilläggstjänster. Tillgång till moderna IT-verktyg är en självklarhet,

Kunder

Antal nöjda kunder 2020
0 st

Skicka in ditt CV nedan eller ring Kerry Leijon på tfn 031 – 744 16 91.
Är du anställd hos en annan fastighetsmäklarfirma idag? Känner att det är dags att söka nya utmaningar? Givetvis behandlar vi din ansökan med högsta diskretion.

Praktikplats

Studerar du till fastighetsmäklare? Vill du jobba som lokal fastighetsmäklare i Stor-Göteborg?
Som praktikant kan du prova på hur det är att jobba hos oss på BOkedjan, i en organisation med tillgång till senaste nyheterna inom teknik och kundvård.
Förhoppningsvis trivs du och vill jobba vidare hos oss efter din registrering.

Vi erbjuder

Gemenskap

Vi ser fördelar med att odla en stark anda av gemenskap och underhåller detta med både aktiviteter och utbildningar.

Kvalificerat team

Juridiska frågor, hjälp med överlåtelser och avräkningar eller reklamutformning och kampanjutskick? Flertalet stödfunktioner hjälper dig att lyckas med dina uppdrag.

Kompetensutveckling

Det ligger i vårt intresse av att våra mäklare alltid ligger i framkant och vi hjälper dig gärna att löpande utvecklas i din yrkesroll.

Gedigna meriter

BOkedjan har förmedlat bostäder i Göteborg sedan 1980 och fler av våra mäklare har mångårig erfarenhet från branschen.

Gör en spontanansökan

Använd formuläret eller kontakta:

Kerry leijon, vd och chefsmäklare

Kontor: 031–744 16 90 | Direkt: 031–744 16 91 | Mobil: 0708–78 78 31

    Ingen fil tillagd