Sägengatan 64, Hisings Backa

Sägengatan 64, Hisings Backa

Nu har du chansen att få äga en jättefin lägenhet nära Selma Lagerlöfs torg! Vi är glada över att kunna presentera denna välplanerade 2-rumslägenhet med en yta på 49 kvadratmeter.

Lägenheten har en välkomnande atmosfär och erbjuder optimalt med utrymme för dig att trivas. När du kliver in möts du av en praktisk hall och ett rymligt vardagsrum där det finns gott om plats för både soffgrupp och TV-hörna. Här kommer du kunna koppla av och njuta efter en lång arbetsdag.

Det separata köket är modernt och har en smart planlösning, perfekt för att laga goda mat till dig. Rummet har gott om förvaringsmöjligheter och ett matbord där ni kan bjuda in vänner och familj för sociala middagar.

En av lägenhetens stora fördelar är den generösa klädkammaren, vilket gör att du aldrig får trångboddhetskänsla. Här kommer du ha gott om plats för alla dina kläder och skor – perfekt för den stil- och modemedvetna!

Placeringen av denna pärla är oslagbar. Du kommer ha närhet till Selma Lagerlöfs torg som är omgivet av flera butiker och affärer för alla dina shoppingbehov. Här kan du enkelt promenera ner och handla dina dagliga varor eller bara njuta av pulsen i området.

Sammanfattningsvis får du med denna lägenhet ett modernt och bekvämt boende med utmärkta förutsättningar för en trivsam vardag för dig som önskar bo centralt med allt inom räckhåll.

Tveka inte, kontakta oss redan idag för att boka en visning! En unik chans att få äga denna prisvärda lägenhet på eftertraktade Selma Lagerlöfs torg. Vi ser fram emot att höra från dig!

SNABBFAKTA

  • Area:49 m² + 6 m² biarea
  • Rum:2 rum
  • Objekttyp:Bostadsrätt
Kerry Leijon

Reg. Fastighetsmäklare

SÅLD

Detta hem är sålt. Tveka inte att upptäcka de hem vi förmedlar just nu - Till Salu