Trångets södra väg 42, Torslanda

Trångets södra väg 42, Torslanda

Välkommen till detta pittoreska hus med sin idylliska lantliga omgivning. Detta charmiga hem ligger i närheten av Torslanda Torg, med nära tillgång till alla bekvämligheter som du skulle förvänta dig från en stad, medan du samtidigt omges av en lugn och fridfull miljö. Endast ca 10 min cykelväg till hav och badplatser.

Huset är av en perfekt storlek på två rum och kök, som gör det till en idealisk plats för ett par eller en liten familj. Det är designat för att erbjuda gott om utrymme och ljus.

Det finns även möjlighet att bygga ut huset med hjälp av material som redan finns tillgängliga, vilket är en stor fördel för tillväxt och anpassning.

Dessutom kan du njuta av soliga dagar på den stora, nybyggda altanen där du kan koppla av och umgås med vänner eller familj. Det finns också en liten stuga med möjlighet att installera vatten och avlopp. Det är perfekt för en gäststuga, ett trädgårdsförråd eller till och med en plats att ha som hobby utrymme.

Att äga detta hus är att ha det bästa av två världar - en fridfull och avkopplande tillflyktsort med närhet till allt du behöver i Torslanda. Missa inte detta härliga hem och utvecklingsmöjligheterna det erbjuder.

Ta kontakt idag för att boka in en visning!

SNABBFAKTA

  • Area:50 m² + 10 m² biarea
  • Rum:2 rum varav 1 sovrum
  • Objekttyp:1-familjs friliggande villa
  • Tomtarea:851 kvm
  • Tomttyp:Trädgårdstomt
Kerry Leijon

Reg. Fastighetsmäklare

SÅLD

Detta hem är sålt. Tveka inte att upptäcka de hem vi förmedlar just nu - Till Salu