Mölndalsvägen 87F, Mölndal-Krokslätt

Mölndalsvägen 87F, Mölndal-Krokslätt

Nyproducerad lägenhet, lyxig och kvadratsmart i toppenläge nära centrala stan. Snygga ljusa materialval. Stora fönster som släpper in mycket ljus. Stor balkong. Förråd tillhörande lägenheten finns på samma våning - mitt emot ytterdörren.

SNABBFAKTA

 • Pris:2 400 000 kr utgångsbud/pris
 • Area:35 m²
 • Avgift:2 502 kr Inkl Triple-play. Utöver månadsavgiften tillkommer avgift för varmvatten, hushållsel
 • Rum:1 rum och kök
 • Objekttyp:Bostadsrätt
 • Driftskostnad:5 600 kr
Liselotte Käll

Reg. Fastighetsmäklare

VISNING

Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av en visning

Intresserad av denna bostad?


Interiör
 • Antal rum: 1 rum och kök
 • Boarea: 35 kvm
 • Källa för area: föreningens information
 • Beskrivning:

  HALL
  Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Förvaring via skjutdörrsgarderob med spegelglas och ELFA-system längs ena väggen. Trägolv i Ask och vitmålade väggar. Takspotlights med dimmerfunktion. Säkerhetsdörr med titthål.


  KÖK
  Kök och vardagsrum i trivsam öppen planlösning.
  Kvalitetskök från Marbodal som erbjuder gott om förvaring i tyststängande skåp och lådor. Vit skåpinredning med grepplister i rostfri look. Bänkskiva i tålig laminat med kakel i vit kustgranit på väggen ovan. LED-bänkbelysning. Vitvaror från Siemens med kombinerad kyl och frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn samt fläkt i rostfritt och mikrovågsugn i rostfritt. Trägolv i Ask och vita väggar.

  VARDAGSRUM
  Stort vardagsrum med bra planlösning, i anslutning till köket. Stora fönster gör rummet ljust och luftigt. Trägolv i Ask och vita väggar. Utgång till balkong.
  Bra utformning av vardagsrummet med sovalkov.

  BALKONG
  Rymlig balkong med plats för både umgänge och avkoppling.

  BADRUM
  Stort badrum med dusch och tvättmaskin. Spegel med LED-belysning matchas med tvättställ med vit kommod inklusive dubbelt eluttag i låda samt inbyggd högtalare med bluetooth-anslutning. WC stol med mjukstängande sits. Duschskärm i klarglas med takdusch. Torkställning på vägg i polerat rostfritt stål. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk och väggskåp ovan. Ljusgrå kustgranit på golvet och vitt kakel på väggarna. Takspotlights med dimmerfunktion


  Information:
  Utöver årsavgiften tillkommer årsavgift för varmvatten, hushållsel. Årsavgift för varmvatten och hushållsel debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.


  Allmänt om föreningen
  Föreningen Brf Norra Nova består av 91 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har också fyra lokaler för uthyrning i bottenplanet mot Mölndalsvägen.

  Parkering
  Garage finns att hyra via föreningen, beläget under huset. Separat kö

  TV/bredband
  Telia Triple Play

  FÖRENINGEN
  Benämning
  Brf Norra Nova.
  Allmänt
  BRF Norra Nova äger del av fastigheten Krokslätt 33:8 i Göteborgs kommun, Mölndalsvägen 87 C - 87 J och har genom entreprenören JM låtit uppföra ett nytt bostadshus i tio våningar med 91 lägenheter samt källare och garage som ligger i Södra Centrum, ett par kvarter från Korsvägen i Göteborg.

  Gemensamhetsanläggningar
  Föreningens fastighet kommer att delta i gemensamhetsanläggning Krokslätt GA: 18 avseende garageinfart, garageport, köryta och brandport samt i gemensamhetsanläggning Krokslätt GA: 19 avseende köryta och brandport.

  Föreningens fastighet skall delta i gemensamhetsanläggningar avseende gård, cykelrum,
  fördröjningsmagasin, dräneringsledning, , dagvattenledningar, dagvattenbrunnar, belysningsarmaturer
  och kanalisation på gård, lounge samt andra för Fastigheten erforderliga gemensamma anläggningar.

  För förvaltning av gemensamhetsanläggningar kan samfällighetsförening komma att bildas.
  Beroende på utbyggnadstakten i området kommer alla delar av gemensamhetsanläggningarna
  inte att finnas tillgängliga i samband med inflyttningen i föreningens hus.

  Efterarbeten/garantiarbeten eller andra arbeten
  Bostadsrättsinnehavaren skall utan särskild ersättning hålla lägenheten tillgänglig under ordinarie arbetstid för entreprenörens utförande av efterarbeten, garantiarbeten eller andra arbeten.

  Områdets utbyggnad
  I området pågår olika arbeten fram till dess att utbyggnaden i området är avslutad. Någon rätt för
  bostadsrättshavaren att utkräva ersättning p.g.a. olägenheter av pågående arbeten på eller omkring
  föreningens fastighet föreligger ej.

  Kommande renoveringar
  Finns ej i nuläget
  Kommande avgiftshöjningar
  Inga kända, för övrig ekonomisk fakta, se ekonomisk plan.

  Övriga utrymmen i föreningen
  Dessutom finns cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd m m.
  OMRÅDET
  Här bor du i ett populärt område med stadskänsla samtidigt som du har närhet till grönområden. Området kring Mölndalsvägen är i ständig utveckling och modernisering. Här har det nyligen uppförts många nyproduktionsbostäder och kontorsbyggnader. I området kring Mölndalsvägen finns flera affärer och restauranger så som Willys samt den stora matbutiken Ica Maxi. Här bor du på promenadavstånd till centrum och i direkt närhet till Korsvägen (med flygbussanknytning) Näckrosdammen, Ullevi, Scandinavium, Chalmers, Liseberg, Götaplatsen och Avenyn. Med cykel tar du dig lätt till de omtrycka promenad-/och badområdena vid Delsjön. I närheten finner du grönområden och motionsspår i Safjället och Mossens idrottsplats.
  Kommunikationer
  Hållplatsen Varbergsgatan ligger precis utanför huset. Där går bl.a. spårvagn 2 och 4 till Korsvägen på 5 minuter och Brunnsparken på 15 minuter. Från Korsvägen går spårvagn 6 och 8 till Chalmers och Sahlgrenska universitetssjukhuset.

  Kommunikationer
  Hållplatsen Varbergsgatan ligger precis utanför huset. Där går bl.a. spårvagn 2 och 4 till Korsvägen på 5 minuter och Brunnsparken på 15 minuter.

  Badrum:

  Stort badrum med dusch och tvättmaskin. Spegel med LED-belysning matchas med tvättställ med vit kommod inklusive dubbelt eluttag i låda samt inbyggd högtalare med bluetooth-anslutning. WC stol med mjukstängande sits. Duschskärm i klarglas med takdusch. Torkställning på vägg i polerat rostfritt stål. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk och väggskåp ovan. Ljusgrå kustgranit på golvet och vitt kakel på väggarna. Takspotlights med dimmerfunktion

  Kök:

  Kvalitetskök från Marbodal som erbjuder gott om förvaring i tyststängande skåp och lådor. Vit skåpinredning med grepplister i rostfri look. Bänkskiva i tålig laminat med kakel i vit kustgranit på väggen ovan. LED-bänkbelysning. Vitvaror från Siemens med kombinerad kyl och frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn samt fläkt i rostfritt och mikrovågsugn i rostfritt.

Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 3 av 10, hiss finns
 • Ekonomi: 
  • Pris: 2 400 000 kr utgångsbud/pris
  • Avgift: 2 502 kr Inkl Triple-play. Utöver månadsavgiften tillkommer avgift för varmvatten, hushållsel
  • Andel av årsavgift: 0.7722%
 • Driftskostnad: 5 600 kr
 • Driftskostnad fördelas enligt följande: 
  • El: 3 400 kr
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Övrigt: 1 200 kr
  • Beräknat antal personer: 1
  • Driftkostnaderna är en uppskattad, schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.
 • Allmänt om bostaden:

  Modern etta i Light Factory. Elegans, rymd och lyx präglar detta nyproducerade Nova-hem. Nyproduktion utöver det vanliga. I Brf Nova präglar stil och lyx materialvalen i bostaden. Den aktuella delen av light Factory kallas Nova och är står för en ljus, stilren och elegant stil.

  Light Factory Göteborg är kvarteret som markerar Göteborgs växande södra centrum på kartan. Projektet är signerat välrenommerade JM som är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Nu har de uppfört elegant upplysta byggnader med adresserna Mölndalsvägen samt Falkenbergsgatan. Byggnaden är formad som ett L och har hela 10 våningar. I projektet ingår totalt 234 lägenheter med allt från 1 till 5 rum och kök. Detta påkostade boendekonceptet är namngett Nyx och Nova.

  Light Factory är ett påkostat framtidsboende med praktiska lägenhetsförråd på samma våningsplan som bostaden är belägen. Här finns även en bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel där bland annat låsbara cykelboxar finns. På bottenplan kommer affärslokaler med bland annat caféer och andra verksamheter att finnas. Köp med dig morgonkaffet och ta vagnen in till city på endast ett fåtal minuter.

  Information:
  Utöver årsavgiften tillkommer årsavgift för varmvatten.
  Årsavgift för varmvatten och hushållsel debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

  ANTAL LÄGENHETER
  91
  ANTAL LOKALER
  4
  Allmänt om föreningen
  Föreningen Brf Norra Nova består av 91 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har också fyra lokaler för uthyrning i bottenplanet mot Mölndalsvägen.

  Parkering
  Garage finns att hyra via föreningen, beläget under huset. Separat kö
  I föreningen finns 42 garageplatser i gemensamhetsanläggning som nås med hiss direkt ifrån trapphusen. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 300 kr/månad. Föreningen förfogar dessutom över 3 MC-platser i garaget. Plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. Kö till samtliga platser upprättas vid tillträde. I garaget kommer också finnas flera laddstationer för elbilar samt 2 bokningsbara bilpoolsfordon


  TV och internet: Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och telefoni via Telia Triple Play (fiberLAN) . En trådlös router och en digitalbox för TV hör till lägenheten.

  Bilplats/Övriga byggnader
  Beskrivning, parkering
  42 parkeringsplatser finns och 3 MC-parkeringar.

  Fjärrvärme med mekanisk till och frånluftsventilation med återvinning.

Energideklaration
 • Utförd: Ej nödvändig